Kreativt gjenbruk

Fra 1.1.2015 er jeg Ph.d student ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Før jul befant jeg meg i en overgangsfase og et ingemannsland. Alt handlet om å avvikle og rydde senteret som administrasjon og poilitikere i Porsgrunn kommune dessverre har lagt ned. I framtida har jeg håp om å finne argumenter for hvorfor senteret ikke burde vært lagt ned i utgangspunktet. En gang i et ingenmannsland, for framtida for hvermansen.

Prosjektet mitt som bærer tittelen Estetisk utforskning av gjenbruksmaterialer – i lys av materialitet har nå fått startskuddet. Prosjektet fyller meg med glede, forventning og spenning. Tenk å få en anledning til et fireårig dypdykk i det jeg har vært interessert i 10 år. Kunnskapen om møtet mellom barnehagebarn og materialer vil stadig endre seg, utvide seg, da det komplekse med materialene ikke kan settes fast eller kategoriseres. Det er derfor ikke lett å se begynnelsen, står vel heller i flere mulige begynnelser eller kanskje man skal kalle det fortsettelser. Det eneste jeg vet er at det mye bevegelse her, rhitzomatiske bevegelser og mange koblinger på kryss og tvers.

I tiden fremover vil jeg forsøke å gjøre prosjektet tydeligere for meg selv gjennom lese, lage   en visuell oversikt over prosjektet mitt, og en tidsplan.

Soon to be continued.

 

 

 

 

cropped-dsc_0317.jpg

«Monstermønster» En utstilling av et samarbeid mellom kunstneren Mona Nordaas og 60 barnehagebarn fra Porsgrunn

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s